De moeder van Tom en Daisy, 1 en 7 jaar

Daisy luistert niet goed en heeft woede aanvallen, ik moet alles herhalen. Soms word ik er zo moe van dan laat ik het maar gaan. Toen school vertelde dat ze zich zorgen om Daisy haar gedrag maakt werd ik eerst boos want ik doe enorm mijn best. School ging er over door en op een dag barste ik bij de juf  in huilen uit omdat ik het allemaal alleen moet doen en het ook niet meer wist. Ze hebben toen het Jeugdteam gebeld. Die mevrouw van het Jeugdteam kwam bij ons thuis en ging met mij en de kinderen kijken hoe de dag er bij ons uit ziet en op welke momenten ik de onmacht voelde. Nu hebben we meer vaste tijden voor eten en tv kijken, heb ik geleerd consequenter te zijn. Voorheen durfde ik dat niet want ik was dan bang dat de kinderen me geen goed moeder vonden, soms riep Daisy dat ook. Ook gaan de kinderen nu 1 dag in de week naar een vriendin zodat ik even wat tijd voor me zelf heb. Ik geef meer complimenten aan Daisy, ze wordt daar heel blij van. Het gaat af en toe nog wel eens mis maar ik ben niet meer bang dat het me nooit gaat lukken.

Deze mensen hebben we al geholpen

 • Door de ondersteuning van het Jeugdteam kwam er weer rust in ons gezin.

  Lees meer
 • De moeder van Tom en Daisy, 1 en 7 jaar

  Daisy luistert niet goed en heeft woede aanvallen, ik moet alles herhalen. Soms word ik er zo moe van dan laat ik het maar gaan.

  Lees meer
 • Er kwam een vreemde mevrouw bij ons thuis. Mama vond het niet zo leuk.

  Lees meer
 • Alex, 14 jaar

  Alex is via het opvoedspreekuur op Centrum Jong bij het Jeugdteam gekomen. Alex is 14 jaar en heeft last van woede aanvallen.

  Lees meer