Jordy, 6 jaar

Er kwam een vreemde mevrouw bij ons thuis. Mama vond het niet zo leuk. Papa zei tegen mij in het weekend dat het de schuld van mama was. Die mevrouw vertelde mij dat ze kwam omdat mama en papa vaak ruzie maken en dat dat niet goed is voor kinderen. Dat kinderen zich dan zorgen gaan maken en de hele tijd bang zijn dat er weer ruzie komt. Dan kunnen ze bijvoorbeeld niet spelen zonder op te letten. Die mevrouw zei dat ze samen met mama en papa er voor ging zorgen dat ik en mijn broertje zich geen zorgen meer hoefde te maken. Ik zei dat ik wilde dat papa en mama weer samen waren.

Die mevrouw ging eerst met papa en mama samen praten en één keer met ons erbij. Mama en papa vertelde toen samen dat ze van ons houden en dat de ruzie niet onze schuld is. Dat papa en mama niet meer samen komen maar dat we nu twee huizen hebben. Mama zei dat ze graag wil dat wij het leuk hadden bij papa en papa wil dat we goed luisteren naar mama. We hebben nu vaste dagen bij papa en mama. Ik ben bijna niet meer bang voor ruzie.

Deze mensen hebben we al geholpen

 • Door de ondersteuning van het Jeugdteam kwam er weer rust in ons gezin.

  Lees meer
 • De moeder van Tom en Daisy, 1 en 7 jaar

  Daisy luistert niet goed en heeft woede aanvallen, ik moet alles herhalen. Soms word ik er zo moe van dan laat ik het maar gaan.

  Lees meer
 • Er kwam een vreemde mevrouw bij ons thuis. Mama vond het niet zo leuk.

  Lees meer
 • Alex, 14 jaar

  Alex is via het opvoedspreekuur op Centrum Jong bij het Jeugdteam gekomen. Alex is 14 jaar en heeft last van woede aanvallen.

  Lees meer