Laden Evenementen

Cliëntenbijeenkomst

  • Dit evenement is voorbij.

Wij vinden jouw mening over onze jeugdhulpverlening erg belangrijk. Daarom nodigen we ouders en/of jongeren uit om deel te nemen aan onze cliëntenbijeenkomst op 14 november van 19:00 tot 21:00 uur. We gaan het met elkaar hebben over het volgende. Over welke onderwerpen wil je je mening geven? Hoe wil je je mening met ons delen? En op welke manier zou je dit prettig vinden?

Deze wijze van samenwerken met onze (oud) cliënten wordt ook wel cliëntenparticipatie genoemd. Op wat voor manier kunnen we dit het beste organiseren?

Ervaring met het Jeugdteam
We zijn op zoek naar 12 jongeren tussen de 12-18 jaar en ouders van kinderen van 0-18 jaar die ervaring hebben met ons Jeugdteam. Jouw ervaringen helpen ons om onze hulpverlening te verbeteren.

Bol.com cadeau
We zijn natuurlijk blij dat je wilt bijdragen aan het verbeteren van onze hulpverlening. Daarom ontvangt iedere deelnemer een Bol.com cadeaubon van € 20,-.

Aanmelden
De bijeenkomst wordt georganiseerd door Stichting Alexander in opdracht van Jeugdteam Zaanstad/ Aanmelden kan bij Siegalit Zarr van Stichting Alexander via e-mail zarr@st-alexander.nl of via mobiel/app op 06 – 30185985. Je kunt je aanmelden tot 8 november.

Vervolg
Na de bijeenkomst gaan we met jouw input aan de slag. Het Jeugdteam ontwikkelt dan plannen die bij passen bij de wensen van onze cliënten. Ook binnen onze organisatie vragen we aan medewerkers wat zij van deze plannen vinden. Is het goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met de uitvoering van de cliëntenparticipatie. We houden je daarover op de hoogte.

Voor vragen of opmerkingen
Heb je vragen, opmerkingen of tips? Laat het ons weten. Neem contact op met Siegalit Zarr van Stichting Alexander of met Tana Nyugen (t.nguyen@jt.zaanstad.nl).

Praktische informatie

14 november 2023 @ 19:00 21:00

Jeugdteam Zaanstad

Wilgenstraat 11
Zaandam, 1505TE