Laden Evenementen

KOPP/KVO groep 8 – 12 jarigen

  • Dit evenement is voorbij.

Heeft jouw vader of moeder psychische problemen of is jouw ouder verslaafd? Misschien ben je wel eens verdrietig of boos omdat je vader of moeder ziek is. Of ben je bang dat het jouw schuld is? Dat is niet zo, jij kunt er niets aan doen dat je vader of moeder problemen heeft. En dat je er wel eens boos of verdrietig om bent, is heel normaal.

In deze groep kom je kinderen met dezelfde ervaringen tegen als jij. Kinderen merken door deze groep dat ze niet de enige zijn en kunnen zo hun verhaal kwijt. Er wordt gepraat, geluisterd en er worden (creatieve) opdrachten uitgevoerd.

Hoe helpen we?

We helpen door inzicht te geven in emoties die kinderen hebben, handvatten mee te geven hoe zij hier mee om kunnen gaan, de weerbaarheid van de kinderen te versterken en hun kennis te vergroten van de problematiek van hun ouder(s). Iedere bijeenkomst komt er een ander thema aan bod. Je kunt praten met anderen en gevoelens delen en herkenning bij elkaar vinden.

Voor wie?
Voor kinderen tussen 8 – 12 jaar die ouder(s) hebben met psychische problemen of die verslaafd zijn.

Je ouders worden ook uitgenodigd voor een ouderavond. Tijdens deze avond gaan de trainers jouw vader en/of moeder meer vertellen over de groep en kunnen zij vragen stellen aan de trainers.

Trainingsdata: op maandagmiddag 6, 13, 20 en 27 maart 2023; 6, 13 en 20 april 2023.

Trainers: Joske Schelvis en Ingrid Dudink

Ouderavonden: maandagavond 6 maart en 6 april 2023 van 19.00-20.30 uur.

Locatie: Jeugdteam Assendelft, Parkrijklaan 121, 1567 HD Assendelft.

De intakegesprekken zijn op: data nog niet bekend.

Aanmelden

Via cursusbureauzaanstreek.nl meld je je aan voor deze ouderbijeenkomsten.

Praktische informatie

8 mei 2023 @ 19:00 20:30