Ik heb hulp nodig

Ben je veel aan het nadenken over een situatie? Iets waar je niet uitkomt? Of loop je vast thuis, of op school? Merk je dat je soms depri bent of angstig? Weet je niet hoe je dit in je eentje moet oplossen?

Door te praten met iemand die je kunt vertrouwen, lukt het om weer beter in je vel te komen en (samen) de situatie op te lossen. Bij het Jeugdteam werken professionals die hier veel ervaring in hebben. Zij zijn er speciaal voor jou, zodat je er niet alleen voor staat.

Samen

Je wilt weten welke hulp je kunt verwachten? De huisarts of school verwijst je door naar het Jeugdteam. In iedere Zaanse wijk vind je een team van jeugdprofessionals om de hoek. Hier vind je de locaties.

Samen met de een van onze medewerkers bespreek je waar je tegenaan loopt. Zo krijgen we een goed beeld van wat er precies aan de hand is. En hoe we je het beste kunnen ondersteunen.

Passende hulp

Die ondersteuning kan van alles betekenen. Geen mens is hetzelfde, en ook voor jou geldt dat we passende hulp bieden. Dat betekent soms een bijeenkomst met kinderen die tegen hetzelfde aanlopen als jou. En soms helpen we je in gesprek te gaan met je ouders. Wil je weten hoe anderen de hulp van het Jeugdteam ervaren? Dat lees je hier.