8 maart 2023

Welkom op onze nieuwe website!

De website van Jeugdteam Zaanstad was aan vernieuwing toe. Een nieuwe ‘look & feel’ en (opgefriste) teksten: begrijpelijke taal én een uitstraling die beter bij het Jeugdteam past.

Dat is niet het enige. De website is ook toegankelijker: zoals voor bezoekers met een visuele en auditieve beperking. De lettergrootte en contrast is aan te passen. Maar er is ook een voorleesfunctie.

Alle jeugdteammedewerkers, maar ook bezoekers van deze nieuwe website, kunnen via het feedbackformulier laten weten wat zij er van vinden. Deze informatie wordt verzameld om voor een optimale beleving te zorgen.

Verder wordt in samenwerking met o.a. Cursusbureau Zaanstreek de agenda gevuld, en lees je het laatste nieuws over het Jeugdteam en andere partners in het veld. Ook kun je de nieuwe klachtenregeling en privacyverklaring op de website vinden.

In de komende weken worden de ‘oude’ ervaringsverhalen vervangen door nieuwe verhalen van en door cliënten en de jeugdprofessionals. Zeer de moeite waard om te lezen!


Het laatste nieuws

Samen voor Zaandam-Oost

Ruim 40 partijen werken de komende 20 jaar samen voor meer kansengelijkheid, leefbaarheid en veiligheid voor de meer dan 47.000...

Ervaring met onze hulpverlening?

Deel het met ons en krijg een cadeaubon! Wij vinden jouw mening over onze jeugdhulpverlening erg belangrijk. Daarom nodigen we...

Praktijkondersteuner jeugd en gezin

Laagdrempelige jeugdhulp voor de patiënt, en een betere samenwerking tussen de Zaanse huisartsen en het Jeugdteam. Dat was het idee...